ABJ Rengøring arbejder aktivt for at leve op til FN’s 17 Verdensmål

Bæredygtig Energi

Målet handler om at sikre en universel adgang til elektricitet til en overkommelig pris og øge andelen af vedvarende energi væsentligt.

Anstændige jobs

Målet handler om at fremme økonomisk vækst ved at skabe højere produktivitet og teknologiske gennembrud og opnå fuld og produktiv beskæftigelse og anstændige jobs for alle kvinder og mænd i 2030.

Klimaindsats

Målet handler om at begrænse stigningen af den globale gennemsnitstemperatur til to grader over det førindustrielle niveau og styrke modstandsdygtighed og klimatilpasning i sårbare regioner.

VORES MILJØPROFIL

Hos ABJ Rengøring står miljø øverst på to do listen, og vi arbejder på at minimere anvendelsen af kemiske midler, således at vi er med til at give en sundere og grønnere verden, videre til vores børn. Langt størstedelen af vores rengøringsprodukter er Svane- og EU-blomst-certificerede.

Al vinduesvask er uden brug af kemikalier og sæbe, idet vores medbragte vaskevand/osmose til fulde kan rengøre vinduer og karme.

Vores slogan er “Erfaring giver kvalitet”. Grundlaget for alle vores serviceydelser er, at ABJ ikke går på kompromis med kvalitet, og derfor kun bruger særlige udvalgte produkter, som lever op til vores strenge krav til mijløpolitik, effektivitet, og brugervenlighed. Derfor bruger vi markedets førende mærker, som sikrer, at vi leverer den bedste kvalitet - altid.