Gode værdier, bedste medarbejderforhold & overenskomst for alle ansatte

ABJ Rengøring - professionel service siden 1975

ABJ Rengøring er baseret på gode værdier, der sikrer gode arbejdsforhold  samt overenskomst for vores mange ansatte.

Vi er overbevist om, at dette giver den bedste service til vores mange kunder i Jylland med faste, dygtige medarbejdere, der har været hos os i mange år. Og som kunde får du tryghed for at medarbejderne arbejder under ordnede og gode arbejdsforhold hos ABJ Rengøring.

Vi er et traditionsrigt familiefirma, som siden 1975 har beskæftiget sig med alt indenfor rengøring, vinduespolering og service til private,  erhverv, boligforeninger og offentlige virksomheder. I dag er vi mere end 70 faste ansatte, som alle er uddannede og har stor faglig erfaring omkring rengøring, vinduespolering og service.

Gode værdier omkring arbejdsmiljø bæredygtige kemikalier

Grundlaget for vores virksomhed er vores værdier overfor vores medarbejdere og overfor omverdenen.

Vi arbejder løbende på nye metoder til at undgå arbejdsskader samt nedslidning af vores medarbejdere. Vi har således afviklet stigearbejde, som var årsag til mange arbejdsskader.

Det gode og trygge arbejdsmiljø giver sig udtryk i den bedste Smiley fra Arbejdstilsynet i de seneste 20 år, et meget lavt sygefravær samt høj medarbejdertilfredshed og mange års ansættelse.

Vores kunder kan derfor forventer at møde motiverede og glade medarbejdere, der er fokuseret på at yde den bedste indsats.... og et grønt fokus


Samtidig arbejder vi på at minimere anvendelsen af kemiske midler, således at vi er med til at give en sundere og grønnere verden videre til vores børn. Langt størstedelen af vores rengøringsprodukter er Svane- og EU-blomst-certificerede.

Al vinduesvask er uden brug af kemikalier og sæbe, idet vores medbragte vaskevand til fulde kan rengøre vinduer, karme og udstillingsvinduer.

Vores slogan er "Erfaring giver kvalitet". Grundlaget for alle vores serviceydelser er, at ABJ ikke går på kompromis med kvalitet, og derfor kun bruger særlige udvalgte produkter, som lever op til vores strenge krav til mijløpolitik, effektivitet, og brugervenlighed. Derfor bruger vi markedets førende mærker, som sikrer,  at vi leverer den bedste kvalitet - altid.

Læs artikel om ABJ Rengøring, der beskriver vores virksomhed, medarbejdere og værdier.

Tilfredse & trygge kunder siden 1975

Vi løser alle typer opgaver...

For ABJ Rengøring har kvalitet og kundernes tilfredshed altid været nøgleord, og vi har fundet vejen til at opnå en meget høj grad af begge dele: Systematisk styring af opgaverne og en stabil medarbejderstab med glade og trygge medarbejdere.

Hos ABJ Rengøring er arbejdet sat i system med tjeklister, kvalitetskontrol og bæredygtighed. Det giver tilfredse kunder og trygge medarbejdere. Overenskomst og gode forhold sikrer en stabil arbejdsstyrke, så kunderne hver gang bliver mødt af samme medarbejder, der kender rutiner, arbejdsgange og aftaler.

Medarbejdernes tilfredshed betyder også, at der ikke er ret stor udskiftning i medarbejderstaben, og for kunderne giver det kontinuitet; den rengøringsassistent, der kommer, kender arbejdsrutiner, forventninger og behov. 

Hygiejne var afgørende del af vores arbejde - for coronaen

Corona´en har vist os, hvor vigtig daglig hygiejne er på arbejdspladsen, i butikken og i hjemmet. Vi er specialister i at rådgive om de mest effektive hygiejnetiltage, og vi sørger for oplæring af jeres medarbejdere indenfor det område samt leverer sprit og andre hygiejneprodukter som papir, mundbind, o.l.

Desuden er alle kunder oprettet i ABJ Rengørings system, og hver enkelt opgave er udførligt beskrevet. Medarbejderne kan så tjekke en app, hvor opgaverne er listet, og hvor de kan læse sig frem til kontaktpersoner, valg af rengøringsmiddel og meget andet. Oplysninger om eksempelvis dosering af vand og rengøringsmidler findes på flere forskellige sprog, fordi ikke alle vores medarbejdere har dansk som modersmål. På den måde tager vi også hånd om bæredygtigheden i vores arbejde.

Denne systematik skaber en tryg arbejdsplads for vores medarbejdere, mindsker sygefraværet og sparer jer for en masse bøvl.

Oplæring af egne medarbejdere

Vi gør meget for at beholde de samme medarbejdere, og derfor oplærer vi dem selv ved hjælp af kurser og efteruddannelse.  Vi går aldrig på kompromis med den faglige viden og forståelse, som jobbet kræver.
Derved har vi opnået en stabilitet i samarbejdet mellem os og kunde,  som vi begge sætter meget højt. For kunden kender de ansatte, da det altid er de samme medarbejdere, der kommer, og derved har tilliden mellem os været stor siden starten i 1975.

Med vores app kan medarbejdere tjekke ind hos kunden, se tjeklister, aftaler og andre kundespecifikke forhold. På den måde kender alle forventningerne, fordi tingene er sat i system. Og det virker: Både kunder og medarbejdere er glade.

Hvad kan ABJ Rengøring?

Rengøring overalt i Midtjylland

Vores rengøringsfolk inkl. praktisk hjælp kommer til private, boligselskaber og erhvervsvirksomheder i hele Midtjylland i byer som ikast, Herning, Holstebro, Vildbjerg, Videbæk, Sunds, Hammerum, Aulum, Brande, Nr. Snede, Ejstrumholm og Sdr. Felding.

Vinduespolering i hele Jylland

ABJ Rengøring kan tilbyde vinduespolering ud- og indvendigt i hele Jylland i byer som Herning, Holstebro, Ikast, Silkeborg, Horsens, Skive, Randers, Århus, Hjørring, Ålborg, Nørresundby, Viborg, Vejle og Ringkøbing.

 

  • Erhvervsrengøring
  • Håndværker rengøring
  • Rengøring i private hjem
  • Praktisk hjælp i hjemmet
  • Vinduespolering erhverv & private
  • Facaderens/solceller
  • Kantine drift
  • Facility Service
  • Gulvbehandlinger
  • Måtte service